Maden Ortaokulu

Vizyon: Maden Ortaokulu olarak üstlendiğimiz eğitim-öğretim görevini yerine getirirken, Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, paylaşımcı, geleceğin dünyasına şekil verecek nitelikte, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı olan örnek bir dünya insanı yetiştirmede öncü bir kurum olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Maden Ortaokulu olarak üstlendiğimiz eğitim-öğretim görevini yerine getirirken, Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak; müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerimizi paylaşmak; yeni uygulamaların araştırılmasını, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesini etkinlik ve verimliliği sağlamak; kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 BİTİŞ 13:30
Isınma: KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://madenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLIYURT MAH. DERELER KÜME EVLERİ CAMLIYURT ILKOKULU BLOK NO 55 YOMRA / TRABZON

Yerleşim Yeri - DERE MEVKİ MADEN YOMRA

Ulaşım KARAYOLU (ASFALT YOL)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE UZAKLIK : 42 İLE UZAKLIK : 60